Making you happy making me happy too!


Sana restaurant, josta myös Suomen kielinen sana ravintola on johdettu, tulee ranskankielisestä verbistä restaurer; "palauttaa itseään". Ensimäiset aidot Ranskalaiset ravintolat, jotka avattiin vuosikymmeniä ennen vuoden 1789 vallankumousta, kerrottiin olevan terveysruokakauppoja, jotka möivät vain yhtä annosta, Boullonia.

Me Viet Baolla haluamme toimia vanhanaikaisesti - löytää ravintolan ydinajatuksen. Ja sehän on aina ollut: tarjota ravitsevia ja maistuvia ateriota asiakkaille, ympäristössä jossa he voivat rentoutua ja pitää hauskaa ystävien kanssa, tarjoten kokemuksen joka on tasapainossa hinnoittelun kanssa.
Ajan myötä, riippumatta siitä, millaiseksi moderni yhteiskunta menee, on ydinarvoja joita ei voida irroittaa yhteiskunnallisesta käyttäytymisestämme. Tarve kokoontua, nähdä ystäviä ja perhettä, syödä terveellisesti saaden samalla parasta palvelua ja nauttia elämästä .
Tämän perusteella, luotamme siihen mitä meillä on tarjota


Covid-19 pandemian aikana suuri osa asiakkaiden ruokailu kokemuksista on viety pois, sulkujen ja rajoituksien myötä. Kun alemme olla voiton puolella tässä pitkässä taistelussa, kutsumme asiakkaamme takaisin nauttimaan siitä jota he rakastavat: illallinen rakkaiden kanssa, viihtyissä ympäristössä. Herkullista ruokaa ja juomaa, eikä kiire minnekään! Kaiken kruunaa vieraanvaraisuus, joka meillä Viet Baolla ei lopu kesken!

Quang 2
fullsizeoutput_5981
Haluatko liittyä Viet Baon yhteisöön 🙌 ?
Vastaanota erikoistarjouksia, kutsuja tapahtumiin ja ruoan maistajaisiin 🎉🎉
English English Suomi Suomi